Frau Eggen elsker tysk!

Jeg er blir så glad når jeg får snakke og skrive tysk. Radioreklame i Tyskland med tema skiferie i Norge var «ustyrtelig» moro! Vil du høre?

Tysk er fremmedspråket mitt

Jeg vet ikke hvorfor Tyskland ble mitt andre hjemland. Tror det startet med at jeg ønsket meg ut som au-pair året etter videregående. Mange reiste til USA og England. Jeg ville ikke reise dit «alle» andre reiste. Så jeg valgte meg Tyskland. Og slik startet mine mange Tysklandsreiser. Byggekloss på byggekloss. Au-pair, tyske studier i Norge, Sveits en vinter, mange venner, 5 år i Hamburg. I dag er jeg der hvor jeg kan si at jeg snakker og skriver ganske så bra, og jeg trives godt med språket, med landet, med folka.

Jeg gledes stort når jeg får oppdrag som gjør at jeg henter frem tyskkunnskapene mine. Jeg har ved et par anledninger jobbet sammen med den tyske skioperatøren Ski und Mehr. I fjor var det radioreklame. Når budskapet er skiferie i Norge, ja da er gleden dobbelt! Alle de gode argumentene får du i de 8 korte radiospottene i linken under.

Klikk på en da vel!

Frau Eggen på radio!