Bli med til topps!

Jeg liker å skildre egne opplevelser. Turen til Sølentoppen i fjor ble sak i årets Femund Engerdal Magasin. Bli med til topps!

Runa Eggen-kompott!

Å skildre egne opplevelser er jeg ganske god til. I hvertfall liker jeg det godt! Å plante bena «midt oppi» opplevelsen og se meg rundt. Observere, lytte, reflektere. Og blande det sammen til en Runa Eggen-kompott. Det betyr at glimt i øyet må med, en lett og ledig tone og kanskje en «spoonful of sugar». Og viktig – alltid korrekte opplysninger og fakta.

Femund Engerdal Magasin kommer ut en gang i året. Eggen Media AS er med i redaksjonsrådet, står for grafisk produksjon og er min oppdragsgiver. Jeg har vært fast skribent de siste årene. Les om turen til Sølentoppen og få en smak av magasinet.

Bli med opp til «toppen av verda»!