Jeg kan lære deg tysk, hvis du vil!

Jeg sonderer terrenget! Jeg ønsker å smitte deg med min språkiver. Har du lyst å lære enkel tysk? Gladtysk med fokus på å snakke, forstå, gjøre seg forstått? Jeg setter opp kurs hvis du er interessert. 

Landet jeg gløder slik for har over 80 millioner innbyggere. Norge og Tyskland er viktige samarbeidsland. I jobbsammenheng kan du ha nytte av å kunne tysk. For eksempel i reiselivet. Til Trysil og mange andre reisemål i Norge øker andelen av tyske gjester for hvert år. De blir så fornøyde når du kan noen setninger! Også i private sammenhenger kan du ha stor glede av språket.

Ferietysk, hobbytysk, hverdagstysk

Fokuset skal være glede rundt språket. Å lære og snakke om et tema du er interessert i. Enten jobb eller privat. Det er mye morsommere å tilbringe tid i et land når du forstår litt og kan si litt tilbake. Det er enklere å få nye bekjentskaper og knytte kontakter når du «strekker fram en hånd» på hjemmebanespråket. Kanskje har du en utadrettet jobb med tyske gjester og kunder og godt kunne tenkt deg å lære noen hverdagsfraser? Eller for å snu på det, kanskje blir du et hakk mer attraktiv på jobbmarkedet når du kan noen ord på tysk.

Ønsker du å lære litt enkel tysk eller kanskje børste støvet av gammel kunnskap, så send meg en mail. Blir vi en liten gjeng (eller stor) så er planen min å sette opp et gladtysk-kurs på Campus Trysil.

Hvorfor gjør jeg dette 

Jeg er ikke pedagog på papiret, men jeg har passion! Jeg elsker å plapre tysk. Jeg har stor glede av språket og vil gjerne dele av egen kunnskap.

Jeg ønsker å motivere flere til å bruke den tysken de kanskje en gang kunne litt av, men som er gått i glemmeboka.

Jeg ønsker at du som forelder skal motivere dine barn til å velge tysk på skolen. Det kan komme godt med!

Også hører dette inn under det Runa Eggen – din reiselivsressurs godt kan holde på meg.

Håper jeg hører fra deg på runa@eggen.no