Og slik ble Runa Eggen modell!

Du som har tilknytning til Trysil har sett bikinidamen som poserer på forsiden av Trysil Magasin. Bildet er 47 år gammelt og like flott nå som da.

Jeg har møtt modellen! Tove Elisabeth Rørdam poserte på forsiden av Trysilfjellets første turistbrosjyre i 1970. Bikini+ ski=helårsfoto. I år er det børstet støv av bildet for å markere at Trysil er 50 år som skisted.

Tove har nettopp besøkt Trysil. For å mimre litt, se på gamle bilder og ta dagens Trysil i nærmere øyesyn. Jeg møtte Tove. Hun syntes det var moro å være på besøk – og noen autografer ble det og! Hun er jo blitt litt kjendis. Mange har sett bildet og lurt på hvem den flotte damen er.

Fotoveggen av Tove var et perfekt sted å ta noen bilder og en prat. Selvfølgelig måtte veggen testes. Og slik ble også Runa Eggen modell! For en stakket stund.

Trysil Magasin 2018 er under produksjon. En liten sak om Tove skal på trykk. Pluss mye annet godt Trysilstoff. Om det blir en ny bikinidame på forsiden? Det ser du i desember!

Bildet: Tove Elisabeth Rørdam 47 år etter at bildet av henne i bikini, med ski ble tatt. I dag kan «hele verden» teste poseringen. Her er det frøken Eggen som gjør et forsøk.