Runa Eggen søker uskrevne tekster!

Jeg er sikker på at det er mange tekster «der ute» som ennå ikke er skrevet. Trenger du noen som kan skrive for deg? Kanskje kan den personen være meg.

Du har sikkert fra tid til annen et skrivebehov, men har ikke tid eller lyst eller kunnskapen til å gjøre det selv. Sett bort jobben! Bruk noen som har «passion» for tekst og som liker å leke og lete etter de riktige formuleringene.

Mye kan bli mer

Jeg har alltid tekstarbeid på jobbagenda. Jeg vet at dette er noe jeg vil har mer av og har spurt meg selv noen ganger hvordan jeg skal gå fram for å flere til å oppdage pennen min. Vel, jeg gjør det blant annet ved å vise deg hva jeg kan levere. Jeg stikker hodet fram og ber om at du leser tekstene mine. Mange kan tekst, mange er gode. Men noen må få jobbene!

Juli er også ferietid. Skribent Runa Eggen tar litt fri. Batterier skal lades og pennen kvesses. Men «butikken» er aldri helt stengt. Mac’en er med meg hvor enn jeg ferdes, tankene jobber og formuleringer finslipes. I anledning sommer og sol har jeg oppdatert webben min med vakker sommer. ? Johan Andersson.

God sommer fra skribenten!

Her kan du lese noen av tekstene mine