Runa gjør research på dette viset!

Hva i all verden! Ved nærmere øyesyn ser du en munn og en nesetipp. Dette er Runa Eggen på research for en sak om SPA til Trysil Magasin.

Høsten er høysesong for vinterens trykksaker og produksjoner, og nå er det innspurt på Trysil Magasin. De beste bilder og solide tekser forteller om stort og smått, nytt og gammelt fra Norges største skisted. Det er bare å glede seg til desember! Da er magasinet på plass i Trysil.

Jeg bidrar også i årets utgave. Blant annet med en fin sak om de herlige SPA-fasilitetene på Radisson-hotellene i Trysil. Magisk fjelltur på 100 minutter er ikke bare tittelen – det er selve behandlingen. Og der har du historien bak nesetippen som forsøker å finne veien ut av håndklepyramiden. Resten kan du lese i magasinet som er på plass i desember.

Gjør noen dypdykk i Trysils magasinverden i vinter. Du får mye informasjon og underholdning fra og om Norges største skisted.

Trysil Magasin kommer ut hvert år. Årets magasin er på 180 siden og har et opplag på 25.000. Skistar Trysil er utgiver og Eggen Media står for det grafiske arbeidet.