Runas gladtysk!

Ønsker du å lære litt enkel tysk eller kanskje børste støvet av gammel kunnskap? Dette er kurset med glimt i øyet hvor grunntanken er at vi skal tørre å snakke. 

Runas gladtysk hadde sin debut i Trysil i november 2017. I 2018 har jeg hatt ytterligere en kursrunde i Trysil og en i Engerdal. På Runas gladtysk blir du garantert smittet med kursholders språkiver!

Kurset

Hverdagssituasjoner, småtekster og videosnutter blir kjernen i kurset. Som vi snakker om alle sammen eller to og to. Noen ganger hører dere på meg, andre ganger hører jeg på dere, og noen ganger snakker vi i kor! Noen ganger er poenget å høre tysk for så å gjengi på norsk, andre ganger går vi rett på tysk. Vi skal leke med språket, lære ord og uttrykk, og vi skal drikke kaffe sammen. Også det på tysk!

Hvem passer dette for

Dette er for deg som ønsker en enkel innføring i ferietysk, hobbytysk og hverdagstysk med hovedvekt på å snakke. Jeg legger opp til at du er litt øvet. At du forstår noen ord og uttrykk og kan si noen enkle setninger. Men er du helt blank, så bli med for det! Jeg skreddersyr noen temaer etter hvem du er og hva du ønsker å lære.

Hva er meningen du skal kunne etter disse timene?

Målet mitt er at vi skal tørre å bruke språket, ikke bare lagre det i hodet. Du skal få en rask innføring i ord og uttrykk og hverdagssituasjoner, og etter endt kurs kan du litt mer om dette:

  • Forstå og bruke dagligdagse ord, uttrykk og enkle fraser.
  • Presentere deg selv og andre.
  • Fortelle hvem du er, hva du gjør og hva du liker.
  • Stille og svare på personlige spørsmål om bosted, venner og eiendeler.
  • Delta i enkle samtaler om hverdagsliv, interesser, reise og jobb/skole.

Vi skal jobbe med ”romslige” tema: Jobb, skole, interesser, sport, reise, mat, butikk, shopping, Tyskland, Norge, hverdagslige ord og uttrykk. Har du et spesielt ønske, så meld inn det.

Litteratur: Jeg kommer til å bruke internett, aviser og blader. Jeg støtter meg også til lærebøker, samt bruker mitt kreative hode.

Sted: Jeg har hatt kurs i Trysil og Engerdal. Er meget tilpasningsdyktig hva sted gjelder!

Antall: Minimum 4.

Pris: Bestemmes ut i fra hvor kurset holdes. I tillegg til gjennomføring og forberedelser, er tilsending av materiale og kaffe/te/pausesnacks inkludert.

Du kan også kontakte meg på runa@eggen.no

Her kan du lese litt mer om Runas gladtysk