Om Runa Eggen din reiselivsressurs

Runa Eggen er din reiselivsressurs for små og store prosjekter. Jeg rykker inn når din bedrift trenger en ekstraressurs for en periode og trekker meg ut når oppgaven er løst. Etter 20 år i reiselivet hos SkiStar Trysil og Innovasjon Norge i Hamburg har jeg god erfaring og et bredt nettverk.

Om Runa Eggen:

  • Strukturert og grundig.
  • Frisk, aktiv og naturlig.
  • En sikker gjennomfører.
  • Engasjert og oppmerksom.
  • Løsningsorientert.
  • Glimt i øyet, et smil på lur.

Litt om min bakgrunn: 

To viktige t’er jobb og privat er Trysil og Tyskland. På mange måter har jeg ett ben i hvert land! Jeg er Elverumsjente med dragning mot så vel skog, ski og fjell her hjemme som mot Hamburgs Alster, Elbe og millionbyatmosfære. Dette er to ytterpunkter som er med på å gjøre livet innholdsrikt.

Jeg kom til reiselivet i Trysil i 1997. Rett fra tyskstudier ved Universitetet i Oslo. Startet som sesongarbeider i Trysilfjellet, med informasjon og kundekontakt som arbeidsområde. I løpet av de neste 10 årene beveget jeg meg innad i reiselivssystemet i Trysil. Fra 2002 til 2007 satt jeg på posten som informasjonskonsulent i Trysilfjellet Alpin, senere SkiStar Trysil.

Trangen til å oppleve «verden»tok meg til Hamburg i 2007, og de neste 5 årene jobbet jeg som Marketing Manager reiseliv hos Innovasjon Norge. I dag er basen min igjen Trysil, og siden august 2012 har jeg mitt eget firma hvor jeg tilbyr mine tjenester hovedsakelig til reiselivsbransjen.

CV Runa Eggen