New look!

Jeg har pusset på fasaden. Bli bedre kjent med meg! Se hva jeg gjør og hva jeg kan gjøre. Jeg feirer 5 år med «new look».

Runa Eggen din reiselivsressurs går inn i sitt femte år. 1. august 2017 spretter jeg en flaske for bedriften og dama bak! Med friskhet, trygghet på det jeg kan og et åpent sinn for å tilegne meg ny kunnskap hopper jeg med begge bena ut i nye 5 år. Jeg tror ganske sikkert at spennende oppdrag vil blande seg inn. Gå i tak, spenne ben og røske opp i hverdagen. Heia for det! Ta gjerne kontakt hvis du vil blande deg inn i marsjen.

Gode bilder sier mer enn mange ord! I jobben med ny webside leide jeg en fotograf til å forevige gode glimt. Med Kong Vinter og fantastiske Radisson Blu Resort Trysil om kulisse fikk Johan Andersson i firmaet Left hand designs fram både smil, glimt, og mange rare grimaser.

Bli kjent med meg da vel!