Les om Tønnes familieshow på hytta

 Møtet med komiker Lisa Tønne ble en fin artikkel. Show er det i aller høyeste grad når Lisa og familien er på hytta i Engerdal!

Tønnes familieshow på hytta

Det er et år siden jeg fant veien til Tønnes hytteparadis. Hun hadde sagt ja til å la seg intervjue til Femund Engerdal hyttemagasin. Rundt bålpanna, med kaffe fra svartkjel og grillede marshmellows gikk praten med hele familien. Det er slik jeg liker det. Og «skravle » med alle. Kontrollert skravling!

Jeg er alltid godt forberedt. Jeg har kladdet på tittel og ingress før et intervju og spørsmålene er klare. En idé og en plan om hva jeg vil formidle og for hvem, ja selve forarbeidet, er viktig for at resultatet skal bli godt. For at jeg skal få utfolde meg fritt tar jeg opp samtalen på mobilen. Da er det ikke så viktig å skrive ned hvert ord. Da kan jeg snakke litt her, litt der. Alltid med spørsmålene i fokus. Også kan jeg spise klissete marsmellows og slikke meg på fingra, og ha tid til å se meg rundt og danne meg et bilde av helheten.

Av og til tar jeg bilder selv. Men til litt større profilintervju er egen fotograf med. Delt ansvar er smart. Jeg har fokuset på tekst, som jeg kan best, og fotografen finner blinkskuddene.

Slik gjør jeg det!