Skribent Runa Eggen bidrar igjen

Et nytt magasin har sjekket inn i Trysil, og Runa Eggen er stolt avsender av det redaksjonelle innholdet.

Sport Lodge’n har tre butikker i Trysil. Grunnlagt av tryslinger, eies, drives og utvikles av tryslinger. Hvert år sørger de for å produsere sitt eget magasin. For å fortelle mer om seg selv, vise hvordan de jobber og tenker er 20 av magasinets 100 sider satt av til redaksjonelt innhold.

Jeg liker å snakke med folk, stille mine spørsmål og trekke ut essensen. Å få jobbe med det redaksjonelle i Sport Lodge’ns magasin er topp jobb for meg. Eggen Media gjør det grafiske arbeidet og Johan Andersson har tatt bilder. Sport Lodge’n bidrar aktivt selv med gode bilder, og slik kan de stolt vise fram et fargerikt og innholdsrikt magasin. Heia til alle!

En av tekstene omhandler Kjus-dagen, en kunderelasjonsdag som Sport Lodge’n arrangerer hvert år. Lyst å lese? I nypreppa bakker med en olympisk mester. 

Ta en titt inn her hvis du er interessert i å vite mer om Runa Eggen