Gladtysk med sommervri i juni

Bli med på sommerkurs!  Dette er for deg som kan noen enkle setninger og grunnleggende uttrykk. Med det som utgangspunkt skravler vi oss inn i sommeren!

Med enkle setninger mener jeg at du kan si hva du heter, hvor du bor og ellers fortelle litt om deg selv. Grunnleggende uttrykk er blant annet å hilse og si ha det. Har du vært med på et av mine gladtyskkurs i vinter, er du godt kvalifisert til sommervarianten. Men også nye gladtyskdeltakere er hjertelig velkomne.

Sommerkurset legges til Trysil. Tidsrom kl 18-21, inkl «Kaffeeklatsch».

Datoer

  • 13. juni
  • 20. juni
  • 25. juni
  • 27. juni (eventuelt 2. juli.) Det avtaler vi første kurskveld.

Sommervri

Vi skal ha fokus på samtale med morsom vri. Jeg har kommet fram til en del oppgaver og «leker» som fungerer fint og som gir fin flyt i praten. For eksempel: Vi snakker om hva vi har gjort siste uka, jeg har en lek som heter «Wo bin ich», jeg bruker bilder av ting og personer som vi snakker om og har gjetteleker rundt, veibeskrivelser er alltid interessant, jeg har utviklet leken «Frau Merkel in Trysil», jeg finner på forskjellige hverdagssituasjoner deltakerne skal løse–også skravler jeg mye selv:) Jeg har alltid en god plan for de tre timene vi møtes!

Dette er kurset med glimt i øyet! Det kan jeg love.

Mer om gladtysk

Pris og påmelding

Kr 1500 per deltaker. Inkl i prisen er pausesnacks og en sommergave, samt Runas smittende engasjement og gode forberedelser. En av kurskveldene inviterer jeg en gjest som bidrar inn i samtalen.

Jeg trenger minimum 4 deltakere.

Meld deg på her

Du kan også sende meg en mail på runa@eggen.no

 

Bli med! Just do it!