Skribenten gir deg godt lesestoff

Jeg har skrevet litt igjen. Årets Femund Engerdal magasin kom ut her om dagen. Med blant annet en sak om sørsame og artist Marja Mortensson.

Magasinet skildrer stort og smått som rører seg i kommunen. Jeg liker å sette ord på opplevelser og stemninger, å møte folk og høre hva de har å fortelle. Og slik blir det godt lesestoff, mener jeg selv.

I år har jeg skrevet om Fjellheimen leirskole, om Femund Canoe Camp, hundeslede the Swiss way, også har jeg tatt en prat med sørsame og artist, Marja Mortensson fra Elgå.

Litt om tekstene mine

Fjellheimen leirskole rørte ved meg. Leirskolen er den eneste i sitt slag i Norge som driver med aktiviteter for mennesker med funksjonsnedsettelser. Friluftsliv for alle er mottoet på skolen.

Femund Canoe Camp imponerte meg. Det nye vertskapet jobber med canoecampen ved siden av fulltidsjobber i Oslo. Det er godt gjort!

Hundeslede the Swiss way fasinerte meg. Det er modig å ta med seg 18 hunder og flytte fra hjemlandet Sveits, kjøpe småbruk i Engerdal og blant annet begynne med hundeslede.

Også var det praten med Marja Mortensson. Sørsame og artist med oppvekst i Elgå. Med henne kunne jeg snakket lenge og skrevet mye lenger. Men en liten prat dannet grunnlaget for en fin sak om en spennende artist.

Her er saken om Marja.

Også bør du vite at:
Årets Femund Engerdal magasin gis ut av Engerdal kommune og Destinasjon Femund Engerdal. Eggen Media står for grafisk produksjon og Runa Eggen er en av flere skribenter. Magasinet har et opplag på 4000.

Hele Femund Engerdal magasin kan du bla i her: http://www.digiblad.no/femund_engerdal/magasin2018

Er du interessert i å lese andre artikler jeg har skrevet den siste tiden? På DENNE SIDEN har jeg sammenstilt et lite knippe.